Helena Danišová
Zapečená ryba s jogurtovo-chrenovou omáčkou ( pre 4 osoby )
8 plátkov kapra (lososa) 20 g masla ( RAMA) 200 ml bieleho jogurtu 30 g chrenu voda a soľ, petržlenová vňať, plátky citróna na ozdobu.
8 plátkov kapra (lososa) 20 g masla ( RAMA) 200 ml bieleho jogurtu 30 g chrenu voda a soľ, petržlenová vňať, plátky citróna na ozdobu.
Ingrediencie: 500 g kyslej kapusty 100 g sušených húb 250 g klobásy 200 ml sójového mlieka 1 veľký zemiak 1 cibuľa 3 strúčiky cesnaku 1 balenie údené tofu 2-3 lyžice sójovej omáčky voda, soľ, 1 kávovej lyžice mletej papriky 1 kávovej lyžice vegety 2 bobkové listy
Potrebujeme: 1 šálku asi 150 ml - polohrubej celzrnnej múky 1 šálku ovsených vločiek 2 PL kakaa 1 PL prášku do pečiva 2 bielka 425 ml hruškový kompót 1/2 šálky hrozienka pár kvapiek oleja na vymastenie formičiek
Pagáče z ktorých nepriberiete, vyskúšajte tento recept a zlepšite svoju životosprávu. 1 ks má iba 15 kcal. Zmente svoj zivotny styl a zmenite aj svoju líniu.
Čo potrebujete:2 šálky celozrnnej hrubej (polohrubej) múky,1 šálka ovsených vločiek (najlepšie jemných),1 veľký biely jogurt (max. 500 g),1 kávová lyžica sódy bicarbony,štipka soli,2 polievkové lyžice medu,1 vajce,5 polievkových lyžíc kakaa (nie Granko),3 polievkové lyžice olivového (ľanového) oleja,za hrsť posekaného ovocia (orechy, hrozienka),1 biele tofu,1 tvaroh jemný,1,5-2 dl polotučného mlieka,2 lyžice medu,nastrúhaná citrónová kôra.